Optimera kontakten med patienterna med hjälp av SMS

Ett SMS innehåller text bestående av 160 tecken - med det sagt kan ett SMS innehålla all typ av information som fungerar i text. I Opus Dental finns färdiga funktioner för den typen av meddelanden som skickas mellan klinik och patient. Läs om de olika funktionerna nedan:

SMS

Kallelser

Kallelser via SMS är ett miljövänligt, ekonomiskt och tidsbesparande sätt att kalla patienter. Via nedan länk kan du räkna ut hur mycket din klinik kan spara på att gå över till kallelser via SMS! 

SMS

Kundenkäter

Vet du hur patienten upplevde besöket hos dig? Genom att ta reda på det visar du inte bara att patientens åsikt är viktig, du får också ett bra underlag för att kunna förbättra er service! 

SMS

Påminnelser

Minska uteblivna besök och spara tusenlappar varje månad. För varje utebliven patient hade ni kunnat hjälpa en annan. SMS är utan tvekan det mest effektiva verktyget för att skicka påminnelser till patienter.

SMS

Tidlapp

Människor vill idag ha så mycket som möjligt till mobilen. Genom att erbjuda mobila tidlappar möter du de önskemål patienterna har. Risken att patienten slarvar bort sin tid är mindre.