Hoppa till innehåll

Öka och förbättra kontakten med patienterna med hjälp av SMS

SMS når patienten direkt där den befinner sig. Ett SMS blir oftast läst inom ett par minuter, därför är det ett otroligt effektivt verktyg när du vill vara säker på att nå patienten med information. SMS kan användas till en mängd olika saker, i och med att ett SMS består av text kan du själv styra över vilken typ av information du behöver få iväg. Dessutom finns färdiga funktioner i Opus Dental för att automatisera utskick av SMS till dina patienter. Läs om de olika funktionerna nedan:

SMS

Kallelser

Kallelser via SMS är ett miljövänligt, ekonomiskt och tidsbesparande sätt att kalla patienter. Via nedan länk kan du räkna ut hur mycket din klinik kan spara på att gå över till kallelser via SMS! 

SMS

Kundenkäter

Vet du hur patienten upplevde besöket hos dig? Genom att ta reda på det visar du inte bara att patientens åsikt är viktig, du får också ett bra underlag för att kunna förbättra er service! 

SMS

Påminnelser

Minska uteblivna besök och spara tusenlappar varje månad. För varje utebliven patient hade ni kunnat hjälpa en annan. SMS är utan tvekan det mest effektiva verktyget för att skicka påminnelser till patienter.

SMS

Viktig information

Ibland behöver man nå ut till samtliga patienter med viktig information, t ex vid flytt av klinik eller förändrade rutiner (så som vid Covid-19). De flesta SMS blir lästa inom ett par minuter, det finns ingen säkrare och snabbare kommunikationskanal än SMS. 

SMS

Marknadsföring

Använd SMS för att skicka erbjudanden till dina patienter. I Opus dental kan du enkelt markera vem som vill ha marknadsinformation i enlighet med GDPR. 

SMS

Kundrecensioner

Använd SMS för att be patienterna lämna en recension om er på Google eller på Reco. Infoga enkelt en direktlänk i SMS:et. Bättre marknadsföring än nöjda kunder finns inte! 

SMS

Tidlapp

Idag vill människor ha så mycket som möjligt samlat i mobilen. Genom att erbjuda mobila tidlappar möter du de önskemål patienterna har. Risken att patienten slarvar bort sin tid är mindre. 

Kom igång idag genom att fylla i formuläret på förstasidan. Du betalar endast för de SMS du skickar. Ingen uppstartsavgift och ingen månadsavgift!

Skrolla till toppen